18è Certamen de Lectura en Veu Alta

Avui, 9 de maig, s’han celebrat les finals de les diferents territorials de Catalunya del Certamen de Lectura en Veu Alta i en Marcel Peralta de 4t de primària i en Biel Jové de 2n d’ESO hi han participat. La seva lectura ha estat fluïda i amb una bona entonació. Però ha estat en Biel Jové el guanyador de la seva categoria corsaris de la territorial de Barcelona. Ara només ens queda el plaer d’escoltar-lo l’1 de juny a la festa de la lectura que es celebrarà al TNC.


https://drive.google.com/file/d/1EA8K9dYo7285q-6eW9N5bNkUEgedUjbr/view?usp=sharing

En l’enllaç del drive podreu escoltar en Biel Jové llegint un fragment del Petit Príncep en la final del dilluns, 9 de maig del 2022.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *