TALLER DE CAL·LIGRAFIA KAN-JI

Avui dimarts, 26 d’octubre els alumnes de 2nA de l’ESO hem anat a l’aula de plàstica on ens hem trobat amb el Yoshi, un professor japonès que ens ha explicat com és l’escriptura KAN-JI. Hem après que en el seu alfabet cada lletra representa una idea i que provenen de dibuixos. Les lletres que fan servir els japonesos provenen de la Xina i van néixer fa més de 4.000 anys. I sabeu quantes lletres tenen? Hem quedat ben sorpresos ja que hi ha més de 50.000 lletres!

El Yoshi ha estat un bon dinamitzador i ens ha fet les explicacions fent bromes i ens ha fet interactuar. I, també, hem après a saludar en japonès.

D’aquí a uns dies vindrà per fer el taller a segon B. Esperem que també els hi agradi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *