Yo,mi,me…contigo

David Safier

Argument:Ja és bastant difícil que un home i una dona comparteixin la vida però quan un home i una dona han de compartir a més el mateix cos, el caos és complet. La Rosa busca solucions per al seu cor trencat. Un dia, mitjançant hipnosi, és transportada al passat, amb tan mala fortuna que es veu transformada en un cavaller que està batent-se en duel. Estem l’any 1594, i aquest home es diu William Shakespeare. La Rosa no podrà tornar al present fins que descobreixi què és el veritable amor, i per a aconseguir-lo només compta amb l’ajuda d’un Shakespeare enamoradís que odia sentir-se controlat per una dona. Mentre discuteixen entre ells compartint un mateix cos, s’adonaran que abans de poder estimar a algú han d’aprendre a voler-se a si mateixos.

Per què el recomana: no és difícil de llegir i és d’ humor i molt divertit.

Qui el recomana: Joel Castillo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *